Välj en sida

Om mig och Textilverkstan

Om mig

Jag är Madelaine Persson, Skellefteå.
Textil har jag alltid hållit på med. Skaparintresset har alltid funnits där liksom glädjen i kreativiteten och den härliga utmanande känslan att testa en idé hela vägen från skiss till färdig produkt.  Sömnad, stickning och textiltryck har ibland fått ta stor plats i livet, och ibland ingen plats alls.
Konst-och konsthantverkslinjen på Edelviks fhs och Textila uttryck på Umeå universitet är utbildningar jag gått. Har även inspirerats av mina vänner på Sy-Lan och stickcafé. Älskar det unika i att skapa plagg som bara finns i ett fåtal exemplar, uppsydda i tyg som jag gillar eller som jag har tryckt själv. När plaggen är sålda och slut, ja då är de slut.
Nu vill jag låta mitt textila skapande ta lite större plats, om än fortfarande vid sidan om, genom att firman blir digital och min webbshopp startar. Välkommen!

Maddes Textilverkstad

Maddes Textilverkstad erbjuder unika plagg i naturmaterial som bomull och ull, använder om möjligt ekologiska tyger eller oeko-tektyger. Miljövänliga tryckfärger används vid handtryck. Egen design, egen mönsterkonstruktion och egen sömnad. Kläder och bruksföremål är snygga, bekväma och har bra kvalité.  Lokalproducerat i egen ateljé

 

Min postadress är Basvägen 72, 93146 Skellefteå

Maddes Textilverkstad

Det går att komma i kontakt med mig via telefon 070-3630763 eller via kontaktformuläret här intill.

Kontakta mig gärna

Produktkategorier

sv Swedish
X

Pin It on Pinterest